Aktualno

Tržnica

Katalog daril 2020                                        Sprejemamo naročila za orehova jedrca

Izdelki iz orehov

Smo člani Slovenskega strokovnega društva lupinarjev. Naši orehi spadajo pod blagovno znamko »Slovenski oreh«, ki zagotavlja, da so orehi kakovostni in pridelani v Sloveniji.

Orehovec

Orehi namočeni v domače žganje. Pomaga pri težavah z želodcem, pri glavobolu, prav tako pa popestri izbor aperitivov. Polnimo v steklenice po 0,2l0,375l0,5l in 0,75l.

Orehova jedrca

Krepijo srce in bistrijo um. Vsebujejo najvišje koncentracije omega 3 maščobnih kislin med vsemi oreščki. Znižujejo holesterol v krvi, zavirajo nastanek srčno-žilnih obolenj in delujejo protivnetno. 

Orehe skupaj z lupino po potrebi sušimo pri temperaturi do 40°C, s čimer preprečimo plesen in žarkost jedrc. Nato jih ročno stolčemo, preberemo in razdelimo v 3 kakovostne razrede. Pakiramo v papirnate vrečke po 0,25kg in 0,5kg.

 OPOMBA: tako, prodaja orehovih jedrc je za sezono 2019 končana. Za nami je odlična letina orehov in že držimo pesti, da bomo tudi v prihodnje tako uspešni. Hvala vsem, ki ste nam zaupali in kupili naša ekološka jedrca. Vsem, ki smo jih morali žal razočarati, ker nam je jedrc zmanjkalo, pa še enkrat iskreno opravičilo. 

Orehovo vino - NOVO

Izbrana kombinacija vina in orehov. Bogat okus in prijeten vonj. Zaradi edinstvenega in polnega okusa se lahko postreže tudi kot aperitiv. Polnimo v steklenice po 0,2l; 0,35l in 0,5l.

Več informacij na povezavi: Orehovo vino

 


Kmetija Omerzu @ 2014
Izvedba: GoFar

Kmetija Omerzu

Rucjan vrh 4
8250 Brezice
031 601 981
kmetija.omerzu@gmail.com