Skoči na vsebino

Prikaz vseh 5 rezultatov

Smo člani Slovenskega strokovnega društva lupinarjev. Naši orehi spadajo pod blagovno znamko »Slovenski oreh«, ki zagotavlja, da so orehi kakovostni in pridelani v Sloveniji.

Orehova jedrca

Orehe skupaj z lupino sušimo v sušilnici, kjer okoli orehov kroži zrak. S tem preprečimo plesen in žarkost jedrc. Nato jih stolčemo, preberemo in razdelimo v 3 kakovostne razrede. Pakiramo v papirnate vrečke po 0,10kg, 0,25kg in 0,5kg.

Orehovec
Orehi namočeni v domače žganje. Popestrite izbor aperitivov z domačim orehovcem ali pa ga ponudite po obedu. Polnimo v steklenice po 0,2l; 0,35l; 0,5l in 0,75l.

Orehek – aromatizirana pijača na osnovi vina
Izbrana kombinacija vina in orehov. Bogat okus in prijeten vonj. Zaradi edinstvenega in polnega okusa se lahko postreže tudi kot aperitiv. Polnimo v steklenice po 0,2l; 0,35l in 0,5l.

Orehek in čokoladni kozarčki
V kombinaciji s čokolado dobi orehek še polnejši okus. Predstavljamo vam kombinacijo orehka in čokoladnih kozarčkov iz bele čokolade, ki vas bo navdušila. Izbirate med manjšo darilno škatlo, ki vsebuje 0,2l orehka ter 6 čokoladnih kozarčkov ter večjo darilno škatlo, ki vsebuje 0,35l orehka ter 10 čokoladnih kozarčkov.