Skoči na vsebino

Prikaz vseh 5 rezultatov

Smo člani Slovenskega strokovnega društva lupinarjev. Naši orehi spadajo pod blagovno znamko »Slovenski oreh«, ki zagotavlja, da so orehi kakovostni in pridelani v Sloveniji.

Orehova jedrca
Krepijo srce in bistrijo um. Vsebujejo najvišje koncentracije omega 3 maščobnih kislin med vsemi oreščki. Znižujejo holesterol v krvi, zavirajo nastanek srčno-žilnih obolenj in delujejo protivnetno.

Orehe skupaj z lupino sušimo pri temperaturi do 40°C, s čimer preprečimo plesen in žarkost jedrc. Nato jih stolčemo, preberemo in razdelimo v 3 kakovostne razrede. Pakiramo v papirnate vrečke po 0,10kg, 0,25kg in 0,5kg.

Orehovec
Orehi namočeni v domače žganje. Pomaga pri težavah z želodcem, pri glavobolu, prav tako pa popestri izbor aperitivov. Polnimo v steklenice po 0,2l; 0,375l; 0,5l in 0,75l.

Orehovo vino
Izbrana kombinacija vina in orehov. Bogat okus in prijeten vonj. Zaradi edinstvenega in polnega okusa se lahko postreže tudi kot aperitiv. Polnimo v steklenice po 0,2l; 0,35l in 0,5l.

Orehovo vino in čokoladni kozarčki
V kombinaciji s čokolado dobi orehovo vino še polnejši okus. Predstavljamo vam kombinacijo orehovega vina in čokoladnih kozarčkov iz bele čokolade, ki vas bo navdušila. Izbirate med manjšo darilno škatlo, ki vsebuje 0,2l vina ter 6 čokoladnih kozarčkov ter večjo darilno škatlo, ki vsebuje 0,35l vina ter 10 čokoladnih kozarčkov.